ultradişiaslan*elif Admin
Mesaj Sayısı : 1306 Yaş : 31 Nerden : istanbul İş/Hobiler : barış özbek uğur uçar hobim var.. Lakap : dişiaslan ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: daha iyi bir hizmet için üye olun.... Ptsi Tem. 14, 2008 1:25 am | |
| arkadaşlar hepsimizin ve 4yüzümüzün ter türlü bilgileri ve en yeni resimlerini sitade bulabilirsiniz ancak üye olursanız tabiki sizde bize katılın ve en iyi hepsi 4yüz kardeşliğini kuralım....
En son D!d£m>|GS|< tarafından Paz Ocak 04, 2009 1:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
cishin hakky'si
Mesaj Sayısı : 2173 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : dans+music+futbol+gs+cemre+ilkay+Hakym Lakap : cis....(cish) ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 18/06/08
| |
ultradişiaslan*elif Admin
Mesaj Sayısı : 1306 Yaş : 31 Nerden : istanbul İş/Hobiler : barış özbek uğur uçar hobim var.. Lakap : dişiaslan ruh hali : takım : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: daha iyi bir hizmet için üye olun.... Perş. Tem. 24, 2008 12:17 am | |
|
| |
|
yoshy ve Misafir
| Konu: Geri: daha iyi bir hizmet için üye olun.... Paz Kas. 02, 2008 8:41 pm | |
| ben grup hepsi yi seviyorum 4 yüzü degil ama sarkilari fena degil bencee mp3 ü hic sevmiyorum ama bu site güzel olmus hepsi ve 4 yüz le beraber bence grup hepsi den en güzelleri: :yoshy: 4 yüz grubundan en güzelli: :didem: |
|
elif Misafir
| Konu: hepsiici C.tesi Ağus. 08, 2009 2:35 pm | |
| ben 4 yüzdense hepsiyi tercih ederim hiç bi grup hepsinin yerini tutamaz mp3üde hiç sevmiommbu arada eren in hastaasıyım :eren: |
|